Select Page

30 godina uz Vas

3 dekade vremena iza nas, a sjećamo se još prvih događanja. Vrijeme kada nije bilo Facebooka, Twittera, mobitela, tipkanja…telefoni na okretanje, sastanak uz kavu i rokovnik…, ali ostali smo u duši i dalje djeca spremna sudjelovati u kreiranju lijepih evenata.

2020. (ne) ponovila se

prva tri mjeseca 2020. godine odradili smo pozamašan broj događanja. U jednom trenutku smo rekli, da mi se odmoriti na 2 tjedna. Poruka je otišla u nebo. Netko je čuo i podario nam odmor od nekoliko mjeseci, pa čak skoro do kraja te godine. Preživjeli smo kako lockdown, zagrebački potres, potres koji je kraj godine uzdrmao i osjetno narušio statiku svegai sve što su nam “upakirali”. Ne primamo pomoć države, već živimo od svog rada i ponosni smo na tome. Eventi su stali, event management je kao rukom izbrisan, ali naše znanje i entuizijazam nitko ne može oduzeti. Vjerujemo samo da će ponovno doći dan ili bolje večer kada ćemo zasjati na sljedećem eventu.

Vaš prvi korak u slaganju eventa

Angažirajte Nas, trebate Nas

Svaki dan smo veći

Svakodnevno rastemo u znanju i iskustvu. Trebate nas opet vidjeti kako radimo, kako se trudimo i kako nemoguće postaje moguće

100% zabava
100% kreativno

Za Vas ili klijenta

Za svaku proslavu