Select Page

Kontakt

Stupite s nama u kontakt već danas. Pokušat ćemo Vam vrlo brzo dati ponudu. Ne čekajte posljednji trenutak.

01

Koliko Vam je bitan sljedeći event?

Bez obzira jeste li Vi posrednik ili fizička osoba koja organizira neki event, svakako Vam je bitno da sve bude odlično odrađeno. Mi imamo resurse koji su Vam potrebni od vrsnih profesionalnih izvođača koji dugi niz godina rade upravo ovaj posao.

02

Ima li ste ranije s nekim loše iskustvo?

Uvijek postoje mladi i ambiciozni “momci iz garaže” koji sve znaju dok se event pregovara. Međutim kada dođe vrijeme realizacije vrlo često im je broj mobitela nedostupan, jer nisu nadoplatili bon ili se “slučajno” baterija ispraznila. Mi ne radimo sve, ali ono što radimo znamo najbolje i zato nas Vi volite angažirati.

03

Budžet

Budžet je bio i uvijek bude kamen spoticaja da li se nekog izvođača ili uslugu treba angažirati ili ne. Naše su cijene realne. Mi ne rentamo izvođače od drugih agencija i da svatko nadogradi sebe. Mi Vam dajemo ponudu iz prve ruke. To što netko možda nema “osjećaj” što koliko vrijedi je nešto na što mi ne utječemo.

04

Koga odabrati?

Kada odaberete našu uslugu onda budite sigurni da ste odabrali kvalitetnu i pouzdanu uslugu. Na zvjezdanom nebu smo 30 godina i da ne radimo dobro odavno bi se ugasili. Ima smisla?

05

Komunikacija je bitna

Svaku situaciju, želju, molbu, zahtjev..možemo iskomunicirati na zajedničko zadovoljstvo. Najteži je očito prvi korak. Za početak popunite gornji formular. Javit ćemo Vam se. Možemo i popiti kavicu, porazgovarati o Vašem eventu. U najgorem slučaju imat ćete dobro komunikacijsko iskutsvo s nama, pa makar i ne došlo do realizacije eventa.