Online predbilježba ili rezervacija uslugaOnline predbilježba ili rezervacija usluga za Vaš event. Nije bitno doba dana ili noći, ne morate brinuti o našem radnom vremenu.

Nesmetano i potpuno sigurno možete popuniti online formular. Na temelju njega kreiramo Vam ponudu u najkraćem vremenskom periodu.

Na njoj će biti navedena validacija (vrijeme koliko ponuda može čekati) i krećemo u realizaciju projekta za Vas.

Svi formulari su zaštićeni sigurnosnim certifikatom poslužitelja tzv. 256-bitnom enkripcijom kao i sama web stranica.

 

Tel: +385 98 229 718

Tel: +385 91 252 12 92

e-mail: vladimir@vladimir-stimac.com

l

Važno!

Online formulari su prilagođeni i složeni da Vama skrate vrijeme na traženje usluga. Jednostavnim popunjavanjem u samo nekoliko klikova miša od mnoštva ponuđenih sadržaja možete odabrati upravo ono što je VAMA NAJPOTREBNIJE. U koliko neka od usluga ne postoji na popisu, svakako nam istu navedite u napomeni. Popunjavanje obrasca NIJE ujedno i REZERVACIJA. Ovime ćete dobiti samo traženu kratku informativnu ponudu.

Često nas mnogi pitaju koliko puta smijemo popunjavati formular. Svaka privatna punoljetna osoba ili trgovačko društvo mogu neograničeni broj puta zatražiti ponudu. U koliko ista osoba unutar godine (1 kalendarska godina) zatraži 3 puta ponudu koju NE prihvati, smatramo da se radi o klijentu koji nije ozbiljan i sustav ga automatski stavlja na crnu listu sljedeće 2 godine.