Online predbilježba ili rezervacija uslugaOnline predbilježba ili rezervacija usluga za Vaš event. Nije bitno doba dana ili noći, ne morate brinuti o našem radnom vremenu.

Nesmetano i potpuno sigurno možete popuniti online formular. Na temelju njega kreiramo Vam ponudu u najkraćem vremenskom periodu.

Na njoj će biti navedena validacija (vrijeme koliko ponuda može čekati) i krećemo u realizaciju projekta za Vas.

Svi formulari su zaštićeni sigurnosnim certifikatom poslužitelja tzv. 256-bitnom enkripcijom kao i sama web stranica.

Svi vaši osobni podaci koje unosite u obrazac (kontakt formu za predbilježbu / rezervaciju usluge ili formular za slanje elektroničke pošte) će biti korišteni u skladu s aktualnim:

Zakon o zaštiti osobnih podataka (Članak 1-40), te pohranjeni i obrađivani isključivo u svrhu obrade Vašeg zahtjeva.
Po izvršenju usluge Vaše podatke trajno brišemo iz naše baze.

Sa ovim podacima će se postupati krajnje povjerljivo,te ih se neće ustupati na korištenje trećim licima.

Rezervacija za TRGOVAČKI CENTAR Kliknite OVDJE
Rezervacija ZABAVNOG PROGRAMA Kliknite OVDJE
Rezervacija DJEČJEG ROĐENDANA Kliknite OVDJE
l

Važno!

Online formulari su prilagođeni i složeni da Vama skrate vrijeme na traženje usluga. Jednostavnim popunjavanjem u samo nekoliko klikova miša od mnoštva ponuđenih sadržaja možete odabrati upravo ono što je VAMA NAJPOTREBNIJE. U koliko neka od usluga ne postoji na popisu, svakako nam istu navedite u napomeni. Popunjavanje obrasca NIJE ujedno i REZERVACIJA. Ovime ćete dobiti samo traženu kratku informativnu ponudu.

Često nas mnogi pitaju koliko puta smijemo popunjavati formular. Svaka privatna punoljetna osoba ili trgovačko društvo mogu neograničeni broj puta zatražiti ponudu. U koliko ista osoba unutar godine (1 kalendarska godina) zatraži 3 puta ponudu koju NE prihvati, smatramo da se radi o klijentu koji nije ozbiljan i sustav ga automatski stavlja na crnu listu sljedeće 2 godine.

Nazovi

Započnimo razgovor
WhatsApp
Pozdrav,
mogu li Vam pomoći?
Powered by